Pro-Nutrition Prestige Medium Maxi Light & Sterilised
Pro-Nutrition Prestige Medium Maxi Light & Sterilised

Pro-Nutrition Prestige Medium Maxi Light & Sterilised

03101
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
24,40 €
με ΦΠΑ

Πλήρης τροφή για σκύλους με τάση παχυσαρκίας ή στειρωμένους σκύλους όλων των φυλών.

Συσκευασίες: 3 kg & 15+3kg (Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)

Προσοχή! Σε περίπτωση μεγάλου ογκομετρικού βάρους της παραγγελίας (όπως σε λεκάνες άμμου, ενυδρεία, σπιτάκια, ονυχοδρόμια κλπ) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104920013).

Βάρος

 
  • Όλα τα προϊόντα FLATAZOR PRESTIGE είναι παρασκευασμένα στη Γαλλία και περιέχουν ιδανικά επιλεγμένες πρώτες ύλες (ίνες μήλου, φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, λιναρόσπορο), για την ευεργετική τους επίδραση στην υγεία του σκύλου. Οι ίνες μήλου είναι πλούσιες σε πολυφαινόλες που λειτουργούν ως φυσικό αντιοξειδωτικό, οι φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες βοηθούν στη βέλτιστη πέψη και ο λιναρόσπορος χάρη στα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που περιέχει ενισχύει δέρμα και τρίχωμα.
  • Αποτελεί μια Super Premium πρόταση απαλλαγμένη από χρωστικές, χημικά αντιοξειδωτικά (συντηρητικά) και κυρίως από γενετικά μεταλλαγμένες πρώτες ύλες (GMO FREE).
  • Προβιοτικό Enterococcus faecium: Αποκλειστικότητα της FLATAZOR, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας!
  • Η ενσωμάτωσή του στις τροφές Prestige εξασφαλίζει πως ο σκύλος θα προσλάβει την κατάλληλη ποσότητα προβιοτικού που είναι αναγκαία για τη σωστή ισορροπία της εντερικής μικροχλωρίδας, βασικός παράγοντας για την πεπτική υγεία του σκύλου. Παράγει την ανάπτυξη ωφέλιμων βακτηρίων και ταυτόχρονα μειώνει τον πληθυσμό επιβλαβών βακτηρίων.
  • Με σκοπό να λαμβάνει ο σκύλος μέσα από την τροφή τις απαραίτητες βιταμίνες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, χρησιμοποιείται η τεχνολογία της ψυχρής ανάμιξης, έτσι ώστε να διατηρούνται όλες οι διατροφικές τους ιδιότητες και να μην μειώνεται η θρεπτική τους ισχύ.
  • Μία ακόμα καινοτομία της σειράς Prestige είναι το μείγμα από βιολογικά ενεργά θαλάσσια συστατικά, τα οποία είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, αμινοξέα και βιοπεπτίδια και παίζουν βασικό ρόλο στη διατοφική ισορροπία και στην ευημερία του κατοικίδιου.
  • Ανεξάρτητα από την ηλικία του σκύλου σας απαιτείται μια ισορροπημένη διατροφή, η οποία καθορίζει τη φυσική του κατάσταση και συντελεί στη μακροζωία. Η FLATAZOR βοηθά το σκύλο σας σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, προσφέροντας του την ευχαρίστηση γευστικών και εύπεπτων γευμάτων.

Πλεονεκτήματα:

  • Φυσικά αντιοξειδωτικά: Οι ίνες μήλου είναι πολύ πλούσιες σε πολυφαινόλες, φυσικά αντιοξειδωτικά που προστατεύουν τα κύτταρα του οργανισμού.
  • Ενισχυμένο ανοσοποιητικό σύστημα: Τα φυτικά εκχυλίσματα σε συνδυασμό με τα φρουκτο-ολιγοσακχαρίδια εξασφαλίζουν μια καλή πεπτική υγιεινή και μια καλύτερη αντοχή του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Πεπτική Ασφάλεια: Τα πολύ εύπεπτα συστατικά όπως το αυγό, οι νιφάδες καλαμποκιού ή το προψημένο άμυλο προστατεύουν το πεπτικό σύστημα του σκύλου.

Χαρακτηριστικά:

  • ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ: Η παρουσία ινών βοηθά στη διατήρηση του ιδανικού βάρους χωρίς να μειώνεται ο όγκος της παρεχόμενης τροφής (20% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με το Adult).
  • ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΜΥΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ: Η προσαρμοσμένη αναλογία πρωτεΐνης/ενέργειας συμβάλει στη διατήρηση της μυικής μάζας και σοτν περιορισμό της αποθήκευσης λιπών.
  • ΟΔΟΝΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ: Η άλγη και οι ίνες που έχουν προστεθεί σε συνδυασμό με το προσαρμοσμένο μέγεθος κροκέτας περιορίζουν το σχηματισμό πέτρας.

Σύνθεση:

αφυδατωμένες ζωικές πρωτεΐνες (23% min) (κοτόπουλο, πάπια, γαλοπούλα, χοιρινό κρέας), καλαμπόκι, σιτάρι. ζωικό λίπος, αρακάς, λιναρόσπορος, ίνες μήλων, λίπος πάπιας, προϊόντα υδρόλυσης ζωικών πρωτεϊνών, ίνες φάβας, πολτός τεύτλων, μαγιά ζυθοποιίας, αυτολύτες ιχθύων (0.6%), αγκινάρα, άργιλος, θαλασσινό αλάτι, φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, φύκια, εκχυλίσματα δενδρολίβανου, enterococcus faecium (4b1707) (προβιοτικά).

Αναλυτικά Συστατικά:

ακατέργαστη πρωτεΐνη 27%, ακατέργαστα έλαια και λίπη 9%, ακατέργαστες ίνες 7%, ανόργανη ύλη 5.5%, ασβέστιο 1,1%, φώσφορος 0,8%.

Ηλικία
Adult
Lifestyle
Special Care
Γεύσεις
Πουλερικά
Μέγεθος
Medium
Συστατικά
GMO Free (Δεν Περιέχει Μεταλλαγμένα Συστατικά)
Είδος Τροφής
Super Premium
3269878440302
No reviews

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο PETFACTORY.gr χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μόνο αυτό.