Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα παραδίδονται σε εσάς σε 1-3 εργάσιμες μέρες για παραγγελίες που έχουν δοθεί μέχρι τις 12.00 μμ και είναι διαθέσιμα την ημερομηνία της παραγγελίας.

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. (24%).

  1. Μεταφορικά 3.50€: για παραγγελίες σε όλα την Ελλάδα μέχρι 2 κιλά βάρος, για αποστολή με courier και τρόπο πληρωμής αντικαταβολή εάν επιθυμείτε με έξτρα χρέωση.
  2. Πίνακας χρέωσης από 2 κιλά και πάνω (δεν αφορά προϊόντα που είναι ογκώδη, που επιβαρύνονται με επιπλέν χρέωση, πέραν του βάρους)

* Προϊόντα ειδικής κατασκευής / ειδικής παραγγελίας ανεξάρτητου βάρους, αξίας και τρόπου πληρωμής επιβαρύνονται με  έξοδα αποστολής θα ενημερωθείτε από εμάς για το τελικό κόστος αποστολής.

  • Για αγορές προϊόντων μεγάλου βάρους η πληρωμή της παραγγελίας γινεται μεσω τραπεζικής καταθεσης και αποστολή με μεταφορική εταιρεία, ή με ίδια μέσα εντός Αττικής.
  • Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας χωρίς χρέωση και άμεσα εφόσον είναι διαθέσιμα.
  • Για να αποφύγετε το υψηλό κόστος αποστολής σε απομακρυσμένες περιοχές μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο κατάστημα ΕΛ.ΤΑ της περιοχής σας ή νομού σας

Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο PETFACTORY.gr χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μόνο αυτό.