ΑΜΜΟΙ

18,20 €
Η αρωματική αυτοσυγκολλούμενη άμμος Ever Clean Spring Fresh απελευθερώνει ένα ελαφρύ άρωμα λουλουδένιας φρεσκάδας όταν η γάτα πατήσει πάνω σε αυτή και τη χρησιμοποιήσει.
Η αρωματική Ever Clean Extra Strong Clumping μειώνει τον θρυμματισμό, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εξαιρετικά ισχυροί σβόλοι που αφαιρούνται εύκολα με ένα φτυαράκι.
18,20 €
H Ever Clean Litterfree Paws (αντικαθιστά την less trail ) αποτελείται από μεγαλύτερους κόκκους για μείωση της άμμου που κολλάει στις πατούσες μακρύτριχων ή νεαρών γάτων.
Η Ever Clean Extra Strong Clumping Χωρίς Αρωμα, μειώνει τον θρυμματισμό, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εξαιρετικά ισχυροί σβόλοι που αφαιρούνται εύκολα με ένα φτυαράκι.
18,20 €
Η αρωματική Ever Clean Multiple Cat με εξουδετεροποιητές οσμών είναι ιδανική για σπίτια με πολλές γάτες και συχνή χρήση της λεκάνης υγιεινής από αυτές. Κορυφαίας ποιότητας, αυτοσυγκολλούμενη άμμος γάτας, με άρωμα φρεσκάδας που ενεργοποιείται όταν πατήσει πάνω σε αυτή η γάτα.
18,20 €
Η αρωματική Ever Clean Fast Acting Odour Control είναι ιδανική για μικρούς χώρους, αφού απελευθερώνονται 60% περισσότεροι δεσμευτικοί παράγοντες δυσάρεστων οσμών σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.
Aloe Vera Clumping (Αρωματική) Η λευκή άμμος υγιείνης Van Cat Aloe Vera έχει ψιλό κόκκο (0.6mm - 2.25mm) από 100% λευκό φυσικό μπετονίτη και ένα ελαφρύ άρωμα αλόης.
Van Cat Clumping Άμμος Γάτας Με Άρωμα Baby Powder 5 kg
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Η λευκή άμμος υγιείνης Van Cat Βaby powder έχει ψιλό κόκκο (0,6mm - 2,25mm) από 100% λευκόφυσικό μπετονίτη και ένα ελαφρύ άρωμα πούδρας.
Άμμος Γάτας Perfect Care Silica Cat Litter
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
ΑΜΜΟΙ

Perfect Care Silica Άμμος Γάτας 5.8 Lt

PERFECT CARE
03453
9,90 €
Η Perfect Care Silica Litter είναι μία ανώτερης ποιότητας και υψηλής απόδοσης κρυσταλλική άμμος υγιεινής την οποία αγαπούν να χρησιμοποιούν τόσο οι γάτες όσο και οι κηδεμόνες τους.
Van Cat Clumping Άμμος Γάτας Με Άρωμα Λεβάντα 5 kg
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Η λευκή άμμος υγιείνης Van Cat Lavander έχει ψιλό κόκκο (0,6mm - 2,25mm) από 100% λευκό φυσικόμπετονίτη και έχει ένα ελαφρύ άρωμα λεβάντας.
Η Biokitty είναι ένα 100% φυσικό προϊόν από αρίστης ποιότητας μπεντονίτη Είναι απολύτως ασφαλής για τη γάτα σας αλλά και για το περιβάλλον Συσκευασίες: 5 kg & 10 kg
Για τα απορρίμματα τις γάτας σας η Vadigran Cat litter Sensitive είναι κατασκευασμένα από 100% καθαρό άργιλο νατρίου ιδανικό για τις γάτες και τους ιδιοκτήτες που είναι αλλεργικοί στα αρώματα.
Η Biokitty είναι ένα 100% φυσικό προϊόν από αρίστης ποιότητας μπεντονίτη Είναι απολύτως ασφαλής για τη γάτα σας αλλά και για το περιβάλλον Συσκευασίες: 5 lt & 10 lt
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 31
Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο PETFACTORY.gr χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μόνο αυτό.