ΧΟΡΤΑ

Oxbow Χόρτο Botanical Hay
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
5,60 €
Oxbow δυτικό τριφυλλιού Hay είναι στο χέρι που επιλέγεται από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη John Miller. Ο John είναι ένας πέμπτος αγρότης γενιά που καταλαβαίνει και αναγνωρίζει την ποιότητα σανό. Γι 'αυτό κάθε σακούλα Oxbow σανό είναι χέρι-συσκευασμένα, εγγυημένης ποιότητας και εγγυάται την κάλυψη των διατροφικών αναγκών του κατοικίδιου ζώου σας.
OXBOW Χόρτο Alfalfa Hay 454gr
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
5,90 €
To OXBOW Alfalfa έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, πρωτεΐνες & ασβέστιο. Πλούσια γεύση και γλυκό άρωμα με φυλλώδη υφή. Συστήνεται για: μωρά, τρωκτικά σε ανάπτυξη, έγκυες ή θηλάζουσες, θεραπεία για ενήλικα ζώα. Διεγερτικό της όρεξης σε υπερήλικα τρωκτικά.
BoWit Αρωματικό Χόρτο Για Κουνέλια Και Τρωκτικά Με Καρότο 500 gr
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το αρωματικό χόρτο της BoWit με καρότο είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας προϊόν απόλυτα φυσικό, καθαρό και με ωραία οσμή Είναι ωφέλιμο για το πεπτικό σύστημα των τρωκτικών λόγω του υψηλού ποσοστού ακατέργαστων ινών και περιέχει εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα σκόνης Σύνθεση: 95% σανό, 5% ρίζα Ανάλυση: Ακατέργαστες ίνες 28% (= περιεκτικότητα σε ίνες)
6,50 €
Το Western Timothy αποτελεί το πιο δημοφιλές προϊόν της σειράς.Βασικός κωδικός με υψηλή ποιότητα και διατροφική αξία
7,00 €
Το κουνέλι, το ινδικό χοιρίδιο ή το τσιντσιλά είναι σίγουρο ότι θα αγαπήσουν αυτό το εμπλουτισμένο μίγμα χόρτου της Oxbow που προκύπτει από τον συνδυασμό Timothy & Orchard Hay
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-15 από σύνολο 15
Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο PETFACTORY.gr χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μόνο αυτό.